Bilaver Consulting

www.bilaver-consulting.eu
Phone: +385 1 49 24 780
Osnovne djelatnosti:

Internacionalizacija poslovanja

BILAVER consulting pruža klijentima usluge poslovnog savjetovanja i podrške u kreiranju i provedbi poslovnih strategija. Na tržištu djeluje zajedno s partnerima više od deset godina, a svoje reference je stekla u radu s malim i srednjim tvrtkama, javnim institucijama i stranim investitorima. Stručnjaci tvrtke BILAVER consulting su certificirani konzultanti za mala i srednja poduzeća od strane EBRD-a, certificirani konzultanti za aktivnosti internacionalizacije te imaju višegodišnje i međunarodno iskustvo u poslovnom savjetovanju. Izdvajamo neke od dugogodišnjih klijenata tvrtke: Zadarska županija, Hoteli Kraljević Delnice, Ribnjačarstvo Poljana i niz manjih tvrtki.

BILAVER consulting je i višegodišnji savjetnik Talijanskog Instituta za vanjsku trgovinu u Zagrebu koji pruža visoko specijalizirane usluge podrške talijanskim ulagačima u Hrvatskoj te aktivno surađuje s javnim institucijama i agencijama. 

Tvrtka je društveno odgovorna i angažirana kroz rad Udruge Djeca susreću umjetnost koja provodi nacionalni program filmske pismenosti za škole i vrtiće u Hrvatskoj.

PODRŠKA IZVOZU I INTERNACIONALIZACIJI POSLOVANJA, PLANIRANJE PRODAJE I MARKETINGA NA INOZEMNIM TRŽIŠTIMA

kontaktirajte nas

BILAVER consulting d.o.o.

Sjedište: Zelinska 3
Ured: Teslina 10/II
HR-10000 Zagreb