Callidus

www.ustanovacallidus.hr
Phone: +385 1 4553 020
Osnovne djelatnosti:

Ustanova za obrazovanje odraslih

Callidus – Ustanova za obrazovanje odraslih nudi jednogodišnje programe usavršavanja iz različitih obrazovnih područja koje provodi 30-ak hrvatskih trenera iz poslovne prakse stručnih u svome području. Minimalni je uvjet za pohađanje naših programa srednjoškolsko četverogodišnje obrazovanje, no naše programe većinom upisuju polaznici s visokom stručnom spremom ili s iskustvom u praksi koje žele usavršiti. Naše edukacije uvijek su aktualne i prilagođene potrebama dinamičnoga i suvremenoga tržišta rada te svi polaznici pri završetku jednogodišnjeg programa dobiju  impuls potreban bilo za pokretanje karijere bilo za razvoj postojeće karijere.

Posebnost naših programa jest ta da ćete dio programa kojim usvajate nova znanja biti u prilici usvojiti samostalno, u vrijeme i na mjestu koje vama odgovara, i to primjenom suvremenog modela učenja na daljinu. Dodatne vještine i znanja usvojit ćete zajedno s drugim polaznicima na grupnim radionicama i treninzima, a završni stupanj kompetentnosti moći ćete utvrditi konkretnim primjerom i praksom na svojemu radnom mjestu između programskih modula. Program se izvodi kao optimalan spoj teorijskog i praktičnog dijela, s težištem na primjenu u praksi. Mjera uspješnosti programa je postignuta kompetentnost polaznika na radnom mjestu.Sve programe koje provodi Callidus – Ustanova za obrazovanje odraslih odobrilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. Programi su oblikovani prema hrvatskim standardima i Zakonu o obrazovanju odraslih. Nakon uspješne izobrazbe i usavršavanja Callidus svim polaznicima izdaje valjano uvjerenje sukladno Zakonu o obrazovanju odraslih osoba.

Stručnost, međunarodno iskustvo, kontinuirano praćenje trendova i korištenje suvremenih alata omogućili su nam pozicioniranje pri samome vrhu obrazovnih ustanova u Hrvatskoj

kontaktirajte nas

Callidus – Ustanova za obrazovanje odraslih
Ilica 242, 10000 Zagreb