Callidus obrazovanje d.o.o. za poduku, seminare i savjetovanje

Osnovne djelatnosti:

Održavanje seminara i tečajeva

Callidus obrazovanje d.o.o. nudi obrazovne programe, seminare i edukativne radionice umjerene ka usavršavanju iz različitih obrazovnih područja koje provodi 30-ak hrvatskih trenera iz poslovne prakse, stručnih u svome području. Naše edukacije uvijek su aktualne i prilagođene potrebama dinamičnoga i suvremenoga tržišta rada te svi polaznici pri završetku naših programa dobiju impuls potreban bilo za pokretanje karijere, bilo za razvoj postojeće karijere.

Dodatne vještine i znanja usvojit ćete zajedno s drugim polaznicima na grupnim radionicama i treninzima, a završni stupanj kompetentnosti moći ćete utvrditi konkretnim primjerom i praksom na svojemu radnom mjestu između programskih modula. Program se izvodi kao optimalan spoj teorijskog i praktičnog dijela, s težištem na primjenu u praksi.

Također, zahvaljujući bogatoj mreži kontakata u EU te u regiji, možemo se pohvaliti velikim brojem pripremljenih te također i provedenih projekata financiranih iz fondova EU-a, posebice iz tzv. Socijalnog fonda.

Naš tim se također kontinuirano obrazuje te smo u mogućnosti izraditi i provesti specijalizirane programe Mentoringa te treninga trenera (Train the trainer programa).

Stručnost, međunarodno iskustvo, kontinuirano praćenje trendova i korištenje suvremenih alata omogućili su nam pozicioniranje pri samome vrhu obrazovnih poduzeća u Hrvatskoj

kontaktirajte nas

Callidus obrazovanje d.o.o.
Ilica 242, 10000 Zagreb